2011. december 19., hétfő

Wokzöldség

Egy cukkinit és 25 centi pórét és két gerezd fokhagymát wokban mákolajon és némi szójaszósszal - persze ez nincs kőbe vésve - kevergetve pirítottam addig, amíg a cukkini már puha, de még roppanós lett. Az utolsó pillanatban némi csilipaprikát őrültem rá és egy kiskanál citromlével locsoltam meg. Külön száraz serpenyőben két evőkanál szezámmagot pirítottam, ezt rászórtam a zöldségre. Ez így köret lett a vasárnapi sült húshoz, de még pont maradt belőle annyi, hogy a maradék rizzsel és pár húskockával tökéletes ebéd lett hétfőre. A sors fintora, hogy amikor végre megint van elkészített ebédem, akkor betegség miatt mégsem kerül a lunchboxba. Azért persze finom volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése