2012. március 21., szerda
Hárommagvas répasaláta
Három közepes répát aprítógéppel lereszeltem, egyből a lunchboxba került. Itt sót és egy evőkanálnyi jó olivaolajat tettem rá. Egy száraz serpenyőben mandulastiftet, lenmagot és napraforgómagot pirítottam óvatosan, kavargatva, majd ezt is a répa tetejére öntöttem. 5 deka emmentálit felkockáztam és a saláta tetejére szórtam. Ebédidőben csak összekevertem a rétegeket megettem - és sajnáltam, hogy nem raktam rá még több olajat. Készítettem hozzá friss sajtos (mint a Philadelphia, csak másik márka) magvas kenyeret is, de a saláta annyira laktató volt, hogy ezt csak este ettem meg.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
en konkretan ennyi ebedtol ehenhalnek, nem hogy hazavigyen a kremsajtos szendvicset:)
VálaszTörlés